BodyMetrix partnerem konference Diagnostika a zdravý životní styl

13.11.2012 17:47

V minulém týdnu proběhla konference pod hlavičkou České komory wellness, jejímž jsme s firmou Fit Academy členem. Velmi rádi jsme proto přijali nabídku stát se partnerem této konference. Mnoho odborníků tak mělo příležitost prohlédnout si poprvé na českém trhu adipometr BodyMetrix BX2000. Jak se Vám líbí náš stánek?

                    

V souvislosti s touto akcí jsme zároveň představili první komunikační grafiku a před koncem roku budeme informovat jak koncové zákazníky, tak i odbornou veřejnost o výhodách a nabídce adipometru BodyMetrix.

V rámci konference jsme také prezentovali služby Fit Academy, stejně jako výhody adipometru BodyMetrix. 
Nutno dodat, že celá konference hostila řadu významných odborníků na fyzioterapiii, zdraví, ale i diagnostiku dle jednotlivých částí těla (dle oka, kapky krve, chodidel, atp.), stejně jako významné zástupce jiných systémů měření skladby těla. Nechyběly například jména jako MUDr. Karel Martínek z CASRI Praha, MUDr. Miroslav Havrda z České podiatrické společnosti, MUDr. René Vlasák z Prevence 2000, PaedDr. Martina Končalová z MFK, či Mgr. Kateřina Konrádová a mnozí další. 

 I v příštím roce chystáme účast a organizaci některých zajímavých konferencí a setkání. Bližší informace sledujte na našem webu.